handigvoor groepen

Taxi Boersma


personen- en bagagevervoer

Taxi Boersma is u graag van dienst, voor het vervoer op of over het eiland. U kunt van ons personenvervoer gebruik maken, zowel met onze 8-persoons taxibusjes als met onze 24-persoon bus. Tevens verzorgen wij bagagevervoer van en naar de boot.
Komt u met de boot naar Schiermonnikoog en u weet dit ruim van te voren kunt u online reserveren op onze website, of bellen met 0519-531010, voor de terugreis kunt u bellen of op korte termijn dit met de chauffeur regelen.

Aanhangervervoer
Als u een aanhanger meeneemt naar het eiland kan Taxi Boersma die voor u naar de plaats van bestemming brengen. Voor vervoer van uw aanhanger vanaf de boot is meestal sprake van een wachttijd van 10 tot 15 minuten.

Rolstoelvervoer
Taxi Boersma beschikt over een moderne multi-functionele rolstoelbus voorzien van het Flex-i-Trans systeem, in 3 tellen aangepast voor taxi- , personen-, rolstoel-, of goederenvervoer. In onze multi-functionele combi-bus kunnen wij 8 passagiers, (door één of meerdere banken op te vouwen wordt er extra (bagage)ruimte gecreëerd.), 4 rolstoelen of bagage vervoeren. Als u met een rolstoel naar Schiermonnikoog gaat en van ons vervoer gebruik wilt maken, verzoeken wij u dit ruim van te voren te reserveren.

Trouwvervoer
Taxi Boersma beschikt over een 5-persoons MPV-taxi welke zeer geschikt is voor het vervoer van het bruidspaar. Tevens is er de mogelijkheid voor het vervoeren van de overige gasten. Dit kan doormiddel van onze 24-persoons vip bus.

Rondritten
Taxi Boersma verzorgt rondritten vanaf 1 t/m 8 personen per taxi, en 9 of meer personen per bus. U maakt kennis met het eiland op een andere manier. Onderweg vertellen wij u iets over het eiland, de bezienswaardigheden en andere (bijzondere) wetenswaardigheden.

Bent u geïnteresseerd of mocht u nog vragen hebben, bel dan even met de receptie: 0519- 531010 of stuur een e-mail naar: taxi@schieronline.nl

« terug