eten & drinken

De Marlijn


strandpaviljoen

logo Strandpaviljoen de Marlijn

Strandpaviljoen De Marlijn is de meest noordelijke strandlocatie van Nederland. Aangezien het nog op de duinen staat, heeft ons paviljoen een permanent karakter. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap zijn wij voor uw diner, bbq, receptie, feest, etc. dan ook het hele jaar open, ook 's avonds. Verder zijn wij dagelijks open van +/- half februari tot half november. In november, december en februari zijn wij in ieder geval de weekenden open, alsmede de gehele kerstvakantie. Voor de resterende dagen is het verstandig even te informeren.

Naast een kop koffie of een drankje, bieden wij u ook de mogelijkheid te lunchen van borrelhapje tot uitgebreide maaltijd. In het hoogseizoen hebben wij 's avonds een uitgebreide 'a la carte' kaart met vooral veel visgerechten. De gerechten uit onze keuken hebben veelal een Mediterraan of Exotisch karakter.

Voor gezelschappen hebben wij lunch-, barbecue- en cateringsuggesties klaar liggen. Wilt u met een gezelschap dineren, dan kan dat in overleg. Wij beschikken in ieder geval over een aantal suggesties, met daarin zoveel mogelijk streekproducten, zoals Schiermonnikoger lamsvlees.

« terug